Vesti

Prirodni matični sok od organskih godži bobica

3 u 1 = najkvalitetniji + najslađi + najjeftiniji


Prodajemo prirodni matični sok napravljen od naših organskih plodova godži bobica.

Matični sok od Godži bobica je 100% čist hladno presovan sok i blago pasterizovan bez dodavanja šećera, aroma, konzervanasa, boja ili bilo čega drugog.

U svom sastavu matični sok sadrži: zavidnu količinu antioksidabnata, vitamina, aminokiselina, vitamina i minerala. Zbog navedenog godži bobice a samim tim i njihov sok smatraju se najizbalansiranijim plodom, a po nekima i Super hranom.

Zbog svog idealnog sastava nutrijenata, sok Godži bobice koji na napravljen isključivo od naših organskih plodovoa, naročito: čisti organizam od slobodnih radikala, ubrzava metabolizam, stimuliše lučenje hormona rasta, poboljšava vid, smanjuje nivo šećera i holesterola u krvi, poboljšava cirkulaciju, jača organizam, usporava starenje i pospešuje pamćenje. Godži bobice predstavljaju jedan od najjačih prirodnih afrodizijaka i lek protiv muške neplodnosti i impotencije, jer pojačava lučenje testosterona u organizmu.

Za najbolje efekte ovog matičnog soka od Godži bobica koristi se svakodnevno 30ml-50ml. Sok ne sadrži nikakve dodatke. Zaštićen je isključivo vakumom koji se nalazi u staklenoj bočici neto zapremine 200 ml zatvorenoj twist aluminijskim zatvaračem. Prvo blagotvorno, preventivno delovanje soka osetiće se već posle popijenog prvog pakovanja, ukoliko svako jutro najmanje pola sata pre doručka popijete (na prazan stomak) samo 30-50 ml. čistog soka ili pomešanog sa nekim drugim prirodinim sokom.

To znači, da će Vas u vreme pijenja soka, dnevno investiciono ulaganje u svoje zdravlje i/ili zdravlje Vama dragih osoba, koštati 60,oo dinara.

Sok isporučujemo u pakovanju u kojem se nalazi 8 staklenih bočica neto zapremune 200 ml, odnosno u jednom pakovanju ima ukupno 1.6 litara soka. Ta količina je dovoljna za dva meseca njegove upotrebe u preventivne svrhe i blaže oblike zdravstvegog disbalansa,

Cena jedne bočice soka od 200 ml je 400,oo dinara, što je oko 16,50 dinara jeftinije od najjeftinijeg soka od organskih gođži bobica u Srbiji. Sok se isporučuje u pakovanju od 8 bočica tako da je cena pakovanja 3.200,oo dinara + troškovi dostave po tarifniku dostavljača (oko 450,oo dinara).


Narudžu možete da izvršite:
- Narudžbenicom sa Webshopa instaliranom na našem sajtu: www.gojiberry.rs
- https://www.facebook.com/HealthAndManaBerries
- petar.garic@gmail.com
-  062 474 072