Vesti

Matični sok od organskih godži bobica

Sok od organskih dodži bobica sadrži visoku koncentaciju antioksidanta, sve aminikiseline, vitamine: C, E, B1, B2, B6, dva minerala u većim količinama i 19 menerala u trgovima, koji izuzetno blagotvorno i višestruko deluju na naš organizam.

TREBALO BI DA ZNAMO:
da zbog svog gotovo idealnog sastava nutrijenata ploda godži bobice, a to znači i njihovog soka koji je napravljen isključivo od naših organskih godži bobica, čisti organizam od slobodnih radikala, ubrzava metabolizam, poboljšava vid, jača imunološki sistem pospešivanjem stvaranja novih imunoloških ćelija, smanjuje nivo šećera i holesterola u krvi, poboljšava cirkulaciju, jača organizam uopšte, a poslebno tokom i posle bolesti, usporava proces starenja, pospešuje pamćenje, deluje na jače lučenje hormona rasta i mnogo toga drugog blagotvornog po naš organizam. Godži bobice i proizvodi napravljeni od njih predstavljaju jedan od najjačih prirodnih afrodizijaka i sredstvo za otklanjanje muške neplodnosti i impotencije, jer pojačavaju lučenje testosterona u organizmu. Zbog navedenog, a postoji još čitava lepeza drugog blagotvornog delovanja, organske godži bobice i proizvodi napravljeni od njih smatraju se SUPER HRANOM.
Ukoliko se sok od organskih bobica konzumira umereno, trebalo bi da nema nikakva neželjena dejstva. Neželjena dejstva soka od organskih godži bobica nisu uočena, ali su moguće interakcije sa nekim lekovima ukoliko ih konzument koristi. Zbog toga, pre nego što se počnete konzimirati matični sok od organskih godži bobica, potrebno je obavezno se posavetovati sa svojim lekarom. Navedeno je posebno potrebno uraditi ukoliko se potencijalni konzument nalazi u medicinskom tretmanu i koristi lekove.


Za postizanje željenih blagotvornih efekata po naš organizam, preporučuje se dnevno konzumiranje 30 ml do 50 ml. Flaširanu bočicu soka najbolje je koristiti u perodu do 2 godine od punjenja. Punjenje se utrvrđuje po broju lota (L) i to tako što prva dva broja predstavljaju mesec, sa preostala četiri broja godinu punjenja. Na etiketi proizvoda nalazi se vidno naznačen rok upotrebe proizvoda-soka.