Vesti

Da se podsetimo 1/5

SOK OD GODŽI BOBICA

Sok od godži bobica su pasterizovane sveže goji bobice uzgajane u organski kontrolisanoj proizvodnji od strane ovlašćenje organizacije za to, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, boja i aroma. Ne otvaranu bočicu najbolje je upotrebljavati u periodu do dve godine od dana punjenja u odgovarajuću ekološku vakum staklenu ambalažu od 200 ml. Sok od godži bobica je najadekvatnija zamena za sveže godži bobice urbane sa zasda.


Redovno konzumiranje goji soka koji je pripremljen od crvenih goji bobica već posle dve nedelje korišćenja pokazaće prve znakove opšteg poboljšanja organizma, a posle dva meseca osećaju se znatnije pozitivne promene. Preporučuje se njegova upotreba u kontinuittetu od najmanje šest meseći.

Naš godži sok napravljen od organskih godži bobica, najčešće se koristi u cilju:

- poboljšanje apetita - raznovrsnija ishrana poboljšava imunitet,

- jačanje imunološkog sistema – zahvaljujući antioksidantnim jedinicama kojih u 100 g bobica ima 25.300, vitaminima, mineralima, aminokislinama karotrenoidima i polisaharidima,

- pomoć u rešavanju anemije - godži bobice su najbogatiji izvor karotenoida i gvožđa i to čak zavidnih 11 miligrama gvožđa u 100 grama ploda,

- podsticanje hormona rasta - godži sok ima takvu kombinaciju polisaharida, carotena, minerala i vitamina da podstiče lučenje hormona rasta. Istraživanja su pokazala da godži sok izuzutno značajno podstiče hipofizu da luči hormon rasta.

Blagotvorno deluje i preporučuje se dnevna doza godži soka kod:

- Alergije: 30-60ml dnevno;
- Artritis i zapaljenski procesi: 60ml dnevno;
- Visok krvni pritisak: 45ml dnevno;
- Dijabetes (za odrasle koji nisu insulinski zavisnici): 60 ml (2x30ml) dnevno;
- Za povećanje energije (naročito kod sportista): 75ml dnevno;
- Zaštita jetre: 15-30ml dnevno;
- Imunitet: 30-60ml dnevno;
- Kardiovaskularno zdravlje: 60ml dnevno;
- Kod gojaznosti: 60ml dnevno (30ml pre podne i 30ml posle podne);
- Kod karcinoma: 60-120ml dnevno;
- Kod neplodnosti: 75ml dnevno (minimum 4 meseca upotrebe);
- Kod poremećaja gastrointestalnog sistema: 45ml dnevno (konzumirati pre obroka);
- Poboljšanje krvne slike: 30ml dnevno;
- Poboljšanje vida: 30ml dnevno;
- Prevencija karcinoma: 30ml dnevno;
- Protiv starenja organizma (posebno kože): 30-60ml dnevno;
- Seksualna disfunkcija: 30-60ml dnevno.

Preporučena preventivna dnevna doza za zdrave osobe je 30-50 ml. dnevno i uzima se uglavnom ujutro na prazan stomak ili tokom obroka.

NAPOMENA: Preporučuje se licima koja nisu zdrava, odnosno imaju ozbiljnijih zdravstvenih problema da se pre upotrebe godži bobica, odnoso godži soka, obavezno o tome konsultuju sa svojim lekarom.

Sok se može mešati sa drugim sokom-vima (smuti) ili napitcima i tako konzumitati.

Naš sok od godži bobica napravljen je od godži bobica iz organske proizvodnje što znači da su bobice na našoj plantaži uzgajana po svim standardima organske proizvodnje bez upotrebe bilo kakvih nedozvoljenih preparata i sredstava. Kontrolu je izvršila i praćenje vrši ovlašćena sertifikaciona organizacija, koji je za to ovlastilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.
Navedeno znači da je naš sok bezbedan i zdrav za svačiji organizam.


Sok od godži bobica šaljemo na kućnu adresu u transportnom pakovanju posebno napravljenom za tu namenu. Jedno pakovanje sadrži 8 (osam) staklenih bočica od 200 ml, što je ukupno 1600 ml po ceni od 2.880,oo dinara + transportni trošak, što je najjeftinije kod nas. Ovo pakovanje možete da koristite 40 dana uzimajući dnevnu dozu od 40 ml, odnosno jedna bočica košta 360,oo dinara. Prilikom manje komadne porudžbe jedna bočica je 400,oo dinara + transportni trošak. I ta cena je najniže u odnosu na okruženje.


Sok od godži bobica dostavljamo na kućnu adresu, a porudžbu možete da izvršite posredstvom FB stranice, e-mail-a: petar.gatic@gmail.com ili telefonskim putem na broj:  062 474 072
_________________
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru.