Proizvodi

Zdravlje i pojačanje imuniteta iz boce.

Formiranje cene u toku
paket od 6 bočica

Broj artikla: POGS 1/21. 

Kategorija: godži bobice.

Oznaka: prirodni sok sa pulpom od organskih godži bobica.

Pakovanje: paket sa 6 flašica zapremine 200 ml.

Neto: 1.2 litare - dovoljno za 40 dana preventivne zaštite od po 30 ml dnevno.

Sastav: 100% organske godži bobice.

Najbolje upotrebiti do: naznačeno na deklaraciji.

Plaćanje: pouzećem.

Troškove dostave: plaća naručilac po tarifniku dostavljača.

Lager: NEMA NA LAGERU.  

Prirodni sok sa pulpom od organskih godži bobica

3 u 1 

najkvalitetniji + najslađi + najjeftiniji  

Prodajemo prirodni matični sok napravljen od naših organskih plodova godži bobica.

Matični sok od godži bobica je 100% čist hladno presovan sok i blago pasterizovan bez dodavanja šećera, aroma, konzervanasa, boja ili bilo čega drugog.

U svom sastavu matični sok sadrži: zavidnu količinu antioksidanata, vitamina, aminokiselina, vitamina i minerala. Zbog navedenog godži bobice, a samim tim i njihov sok smatraju se najizbalansiranijim plodom, odnosno sokom a po nekima i super hranom.

Zbog idealnog sastava nutrijenata, sok godži bobice koji je napravljen isključivo od naših organskih plodova, naročito blagotvorno deluje na: čišćenje organizma od slobodnih radikala, ubrzavanje metabolizama, stimuliaciju lučenja hormona rasta, poboljšavanje vida, smanjivanje nivo šećera i holesterola u krvi, poboljšavanje cirkulacije, jačanje organizama, usporavanje starenja i pospešivanje pamćenje. Godži bobice predstavljaju jedan od najjačih prirodnih afrodizijaka i lek protiv muške neplodnosti i impotencije, jer pojačavaju lučenje testosterona u organizmu.

Za najbolje efekte ovog matičnog soka od godži bobica koristi se svakodnevno 30ml-50ml. Pošto sok ne sadrži nikakve dodatke, zaštićen je samo vakumom koji se nalazi u staklenoj bočici neto zapremine 200 ml zatvorenoj twist aluminijskim zatvaračem. Prvo blagotvorno, preventivno delovanje soka osetiće se već posle popijenog prvog pakovanja, ukoliko svako jutro najmanje pola sata pre doručka popijete (na prazan stomak) samo 30-50 ml. čistog soka ili pomešanog sa nekim drugim prirodinim sokom.

To znači, da će Vas u vreme pijenja soka, dnevno investiciono ulaganje u svoje zdravlje i/ili zdravlje Vama dragih osoba, koštati 60,oo dinara.

Sok isporučujemo u pakovanju u kojem se nalazi 6 staklenih bočica neto zapremune 200 ml, odnosno u jednom pakovanju ima ukupno 1.2 litare soka. Ta količina je dovoljna za oko 40 dana  upotrebe u preventivne svrhe i blaže oblike zdravstvegog disbalansa,

Cena osnovnog paketa biće formirana kada se saznaju relevantni parametri za njeno formiranje i o tome ćete biti blagovremeno obavešteni. 

Predlažem Vam da zbog ograničene količine budućeg soka, izvršite rezervaciji planiranje količine soka sa pulpom napravljenog od organskih godži bobica.

Narudžu ćete moći da izvršite:

- narudžbenicom sa Webshopa instaliranom na našem sajtu: www.gojiberry.rs

- messenger narudžbom preko FS: https://www.facebook.com/HealthAndManaBerries

- mailom: petar.garic@gmail.com

- telefonom: 062 474 072

_____________________

NAPOMENA: Preporučuje se osobama koja imaju zdravstvenih problema da se pre upotrebe soka od organskih godži bobica, obavezno o tome konsultuju sa svojim lekarom.

______________

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije nisu namenjene dijagnozi i lečenju.

Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru.