Proizvodi

Zdravlje i pojačanje imuniteta iz boce.

350,00RSD/bočica
2800,00RSD/paket od 8 bočica

Broj artikla: POGS 1/21. 

Kategorija: godži bobice.

Oznaka: prirodni sok sa pulpom od organskih godži bobica.

Pakovanje: paket sa 8 flašica po 200 ml.

Neto: 1.6 litara - dovoljna za 2 meseca preventivne upotrebe od po 30 ml dnevno.

Sastav: 100% goji bobice.

Najbolje upotrebiti do: naznačeno na deklaraciji.

Plaćanje: pouzećem.

Troškove dostave: plaća naručilac po tarifniku dostavljača.

Lager: manje količine. 

Prirodni sok sa pulpom od organskih godži bobica

3 u 1 

najkvalitetniji + najslađi + najjeftiniji  

Prodajemo prirodni matični sok napravljen od hladno ceđenih organskih plodova godži bobica – "vitaminsku bombu".

Blagotvorno, delovanje soka osetiće se već posle popijenog prvog pakovanja koje sadrži 8 bočica od po 200 ml, dovoljnih za svakodnevnu upotrebu u periodu od nepuna dva meseca.

Sok se pije na prazan stomak u jutarnim časovima i to najranije pola sata pre unosa hrane u organizam – doručka. Kada se sok koristi da bi, prevashodno, pospešilo lučenje hormona rasta, pije se u uveče pre spavanja, najranije 1-2 sata posle poslednje unete hrane u organizam – večere, u cilju izbegavanja “susreta” hormona rasta sa insulinom koji učestvuje u pretvaranju hrane u energiju.

Sok se, uglavnom, pije u količini od 30 do 50 ml/dnevno kada se koristi u preventivne svrhe.
Pije se čist ili pomešan sa drugim prirodinim sokom.

Sok isporučujemo na dostavljenu adresu u namenski napravljenoj višeslojnoj transportnoj kutiji sa pregradama (saćem) - pakovanju. U pakovanju se nalazi 8 staklenih bočica soka neto zapremune 200 ml, odnosno u jednom pakovanju isporučujemo ukupno neto 1.6 litara soka, što je dovoljno za nepuna dva meseca njegove upotrebe u preventivne svrhe i blaže oblike zdravstvegog disbalansa kada se konzumira 30 ml/dnevno.

Cena jednog pakovanja (8 bočica od 200 ml ili 1.6 L) je 2.800, oo dinara + troškovi dostave po tarifniku dostavljača (oko 300, oo - 400, oo dinara).

To znači, da će Vas u vreme pijenja soka, ulaganje u svoje zdravlje i/ili zdravlje Vama dragih osoba, koštati dnevno od 52, 5o do 87, 5o dinara.

Bili bismo Vam zahvalni kada biste komentarisali ovu temu, odnosno iznosili svoja iskustva, mišljenja, kritike i stavove po pitanju ovog proizvoda.

NAPOMENA: Preporučuje se osobama koja imaju bilo kakvih zdravstvenih problema da se pre upotrebe godži bobica, odnoso soka od godži bobica, obavezno o tome konsultuju sa svojim lekarom.

______________

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru.

 

Kontakt:


- https: //www. gojiberry. rs
posredstvom "Kontakt formulara" na poziciji "KONTAKTI", odnosno narudžbom preko Webshopa instaliranog ispod aplikacije PROIZVODI ili

- mail: petar. garic@gmail. com