Vesti

Razmišljanje jednog proizvođača godži bobica

Ukoliko kupac ne proverava cene proizvoda od godži bobica lako može da nasedne na priču pojedinih proizvođača i distributera da su baš oni najjeftiniji i da su im proizvodi najbolji, sa naznakom tih proizvoda. Opisano znači, da se pojedini proizvođači i/ili distributeri, već u prvim rečenicama svoga promotivnog teksta pozivaju na neistiniti podatak. Mislim da mi proizvođači i distributeri godži bobica i proizvoda od njih ni ne možemo sa sigurnošću da znamo prednji navod jer ne postoji organizovano tržište ovih proizvoda. Znači, teško neko može za sebe da kaže da je najeftiniji i/ili najkvalitetniji. Kada se sistemski sve uradi što je potrebno, kada profunkcioniše tržište i za ovaj proizvod kao objektivni pokazatelj tržišnih vrednosti, odnosno počne striktna primena i kontrola odredbi Zakona o hrani i Zakona o organskoj proizvodnji i učini obaveznim Laboratorijski nalaz zadravstvene ispravnosti proizvoda i drugo, mnogo toga će biti jasnije i znatno poštenije kako u odnosu prema kupcima tako i u odnosu na druge proizvođače koji se i u ovakvim ekstremno teškim uslovima pridržavaju kodeksa čestitog odnosa prema kupcu i ostalima u lancu saradnje, što ima za posledicu da, za sada, jedva pokrivaju osnovne troškove proizvodnje. 

Naše poljoprivredno gazdinstvo se striktno pridržava pravila korektnog odnosa prema ponencijalim kupcimaima kao i drugim saradnicima u lacu proizvodnje. Striktno poštujemo odredbe propisa o hrani i propise o organskoj proizvodnji i sve to sa pratećim propisima navedenih Zakona. Zbog toga mi bezrezervno pišemo, kao i sada što činimo, da po našem saznanju smo najeftiniji jer nam je bočica 100% Prirodnog soka sa pulpom od godži bobica iz organske proizvodnje od 200 ml 360,oo dinara (toliko je bila i 2016. godine), kao i da po mišljenu naših kupaca, koji su ranije koristili proizvode drugih proizvođača, a sada koriste naše, naši proizvodi su znatno bolji, ukusniji i kvalitetniji od ranije korišćenih. Kupci nam to sopštavaju elektronskom prepiskom jer na našem sajtu nismo programirali mogućnost – rubriku da nam “kupcu“ pišu. Nismo iz razloga što dosta njih smatra da ta rubrika, uglavnom, biva zloupotrebljena (?) od vlasnika sajta ili drugog zainteresovanog lica koji se afirmativno dopisuju samo sa sobom? Da bi izbegli tu sumnju, mi tu mogućnost nemamo.

Gornji članak nije naša promocija niti izliv zavisti prema onima koji su sposobniji, spretniji i prodorniji pa uspeju više toga da naprave, prodaju i zarade.
Ovo je apel da i u ovim previrućim vremenima budemo poslovno i ljudski fer i korektni jedni prema drugima koliko to uobičajeni profesionalni i ljudski razlozi nalažu i ne koristimo se sredstvima koja nisu dozvoljena ili za koje je normalno da nisu dozvoljena niti su profesionalno ili ljudski fer.
Poznato nam je da bi ovaj tekst bilo prikladnije objaviti u nekom drugom stručnom časopisu iz oblasti biljne proizvodnje, poljoprivrede, ispravnosti hrane, primene odredbi zakona kojom se regulišu ova pitanja i drugo, ali se iskreno nadamo da će, kao i do sada, i na ovim stranicama tekst biti pročitan od starne onih koji mogu da naprave neki, barem mali pomak po opisanom?

Na kraju, ko nije probao, predlažemo mu da proba naš 100% PRIRODNI SOK SA PULPOM napravljen od godži bobica iz organske proizvodnje.
Sok prodajemo i dostavljamo na kućni adresu u Republici Srbiji (o trošku kupca) u posebno napravljenoj transportnoj kutiji - pakovanje od 8 bočica sadržine 200 ml za cenu od 2.880,oo dinara (360,oo din/bočica), što je kao prevenitva (30 ml/dnevno) dovoljno za dva meseca za jednu osobu.
Narudžba se vrši telefonski, na broj telefona naznačen na našem sajtu ili putem e-narudžbe upućene Messengerom ili Viberom
Pored svega, molimo Vas da, barem, uporedite cene proizvoda i ostale parametre.
Više o nama možete pročitati i videti na našem sajtu: www.gojiberry.rs
a posebno pod rubrikom VESTI.